REFERENCIÁINK, AJÁNLÁSAINK
 
KÉPZÉSI AJÁNLÁSAINK

Képzési ajánlásaink

„Család/gyerekbarát, rugalmas szervezések, jó hangulat.”
Tamás

"Az Underwater Holidays búváriskola az a hely ahol sem a tanuló, sem a tananyag nem marad szárazon..." 
Pete Gábor

"A búvároktatás közelről sem egyszerű dolog, de az Underwater Holidays-nél éreztem először azt, hogy a szigorú profizmust nagyon jól lehet kombinálni a kellemes hangulattal."
Pete Gábor

"Nem valószínű, hogy hallottál már ehhez hasonlót: bentlakásos DAN tanfolyam - este házi pálinkával, disznótorossal ... :-)
Ha olyan oktatókat keresel, akiknek a munkájuk a hobbijuk is egyben. Akiknél a családias légkör, a jó hangulat és a professzionalizmus nem zárja ki egymást, akkor jó helyen jársz."
Fekete Krisztián

Köszönöm még1x a rengeteg türelmet és energiát, időt, amit belém fecceltetek. (tudom ... Imi mondta, hogy fizettem érte, de van olyan, amikor az ügyfél (esetemben), a tanuló (a Ti esetetekben) érzi, hogy sokkal többet kapott annál, mint amit alapvetően remélt vagy a szolgáltatásban benne van ... )
Tudom, kicsit patetikus leszek, de életem egyik legjobb pillanata volt, amikor Imi átadta a kártyát a víz alatt - hihetetlenül meglepődtem és örültem egyszerre :-)
Fekete Krisztián

"Az Underwater holiday búvárklub oktatóival,véletlenül ismerkedtem meg. Beszélgetésünk során részemről felmerült,hogy búvárminősítésemnek nem megfelelő a gyakorlati tudásom és ezt pótólni szeretném.Ajánlották járjak le hozzájuk uszodába gyakorolni. Már az első alkalommal kellemes benyomást gyakoroltak rám ,a türelmükkel,alaposságukkal és odafigyelésükkel. Ezek a jó benyomások csak tovább fokozódtak minden egyes alkalommal. Sok új gyakorlattal ismertettek meg,és azon felül be is gyakoróltatták,ami úgymond már bőven meghaladta eredeti elgondolásom. Ami tovább növelte bennem a bizalmat,hogy mindezt plussz térítési díj nélkül tették! Nagyon jó érzés olyan oktatóktól tanulni, akiknél érezni,hogy a szakmához elhivatottságuk van. Időközben felvetődött,hogy a fiam is búvárkodni szeretne. Nyugodt szívvel bíztam rájuk. Maximálisan megvoltam és vagyok velük elégedve. A tudásszintet mindig a felső értéken adják át és várják is el .Ez a kapcsolat később barátsággá alakult, köszönhetően a jó emberi hozzáállsuknak. A humoruk időnként egyedi,de ez csak színesíti az együtléteket. A vízi oktatás velejét, a többiek érdemét nem elfelejtve.számomra Gerhát Imre /IME/testesíti meg. Részemről minden kezdő és haladó búvárnak kivánom,hogy ilyen oktatókkal hozza őket a sors. A csapatnak pedig azt kivánom,hogy legyen sok sikeresen végző búvárdiákjuk."
Tiszteletem jeléül:Kállai Mihály

Már az első perctől kezdve éreztem, hogy segítségetekkel hamarosan úgy fogok úszni, mint Hal* a vízben... (*természetesen Hal Watts) II. Sokan elhiszik azt a mondást, hogy: sose bízz a nőkben... Az első merülésem Eszterrel erre rögtön rácáfolt! Vajon ő az egyetlen kivétel, vagy ez a mondás sohasem állta meg igazán a helyét? Bárhogy legyen is, ha tanulni szeretnél, bátran ajánlom! (SLURP-SLURP) Imi szövegén még gondolkozom :)
B


A weboldal az Underwater Holiday Kft. tulajdona. Minden jog fentartva. C 2008