BÚVÁROKTATÁS  
 
PSAI sportbúvár program
PSAI Hivatásos program
Fogyatékossággal
élők búvárkodása
 

Próbamerülések:

Lehetőséget biztosítunk próbamerülésre az alábbi keretek között:

 • Uszodai próbamerülés:
  Ha szeretnél búvárkodni, de még nem vagy biztos az elhatározásodba, akkor próbáld ki a merülést. Vedd fel velünk a kapcsolatot. Uszodai próbamerüléseket több helyszínen is tartunk, hogy ki tud választani a számodra legfelelőbb medencét.
 • Védett nyíltvízi próbamerülés:
  Ha elég elszánt vagy ahhoz, hogy a próbamerülésedet nyílt vízen hajtsd végre, akkor erre rövid elméleti és gyakorlati képzést követően bármely túránkon lehetőséget biztosítunk.

Kezdő búvár tanfolyamok:

 • Junior kezdő búvár (Junior Open Water):
  Ha elmúltál 10 éves, tudsz úszni és érdekel a merülés, akkor szüleid írásos beleegyezésével várunk csapatunkba. Kiscsoportban oktatunk, elméleti órákon és gyakorlati képzésnél az egy oktató egy tanuló elvet követjük a maximális biztonság végett.
 • Kezdő búvár (Open Water): Alapszintű búvár tanfolyam, melynek során a fokozatosság és maximális biztonság elvét követve 3 nap elméletből, 2 nap uszodából, 2 nap nyílt vízből (5 nyílt vízi merülés) áll. Minimális életkor betöltött 15. életév. 18 éves kor alatt írásos szülői beleegyezést kérünk. Célunk az, hogy a sikeres vizsgát követően magabiztosan tud alkalmazni az elméletben és a vízben begyakorolt technikákat. Ezért vizsgára csak akkor bocsájtunk, amikor meggyőzően elsajátítottad az elméleti és nyílt vízi tananyagot.

Haladó búvár tanfolyam:

Kezdő tanfolyamot követően, ha szeretnéd ismereteidet bővíteni, elsajátítani a megfelelő kés és kötélkezelési technikákat, megnézni milyen a világ 18 méter alatt, tökéletesíteni a lebegőképességet, akkor 25 igazolt nyílt vizi merülést követően elkezdheted a haladó tanfolyamot.

A tanfolyam gyakorlat orientált, abszolút a Te képességeidhez igazodik, hogy minden területen tökéletesen elsajátísd a szükséges technikákat.

Mentő búvár:

Ha érdekel a merülés során felmerülő problémák, gyors és hatékony megoldása, ha kíváncsi vagy rá, hol vannak a saját teljesítőképességednek a határai, ha szeretnél felelősségteljesebben, másokra jobban oda figyelve merülni, akkor ezen a tanfolyamon van a helyed. Mivel a mentőbúvárnak nem csak a merülés során kialakuló vészhelyzetek kell tudniai kezelni, hanem hatékonyan kell életet is mentenie, ha szükség van rá, ezért mielőtt megkezded a képzést el kell végezned egy elsősegélynyújtó tanfolyamot, minimum az alábbi modulokkal: elsősegélynyújtás, szív-tüdő újraélesztés, oxigénes elsősegélynyújtás.

Szakbúvári – Specialitások:

Amennyiben a kezdő tanfolyamot k övetően tovább szeretnéd ismereteidet bővíteni, akkor annak a legmegfelelőbb és leghatékonyabb módja a szakbúvári tanfolyamok elvégzése. Válassz érdeklődésednek megfelelő tanfolyamot. A szakbúvári végzettségekkel lehetőséged lesz arra, hogy különleges és érdekes merüléseket hajts végre. Találkozhatsz olyan búvárokkal, akiknek hasonló az érdeklődése, mint a tiéd. Kérd segítségünket és mi a legjobb oktatót biztosítjuk számodra, akivel elérheted a céljaidat. Ízelítő a PSAI rendszerén keresztül Magyarországon elérhető szakbúvári tanfolyamokból:

 • Iskolánk által is nyújtott képzések:
  • nitrox
  • éjszakai merülő
  • hajóról merülő
  • víz alatti navigáció (alap, haladó)
 • Általunk ajánlott oktatóknál elvégezhető specialitások:
  • szárazruha
  • mélymerülő
  • dupla palackkal merülő
  • roncsmerülő
A weboldal az Underwater Holiday Kft. tulajdona. Minden jog fentartva. C 2008